Black Berkey Filterelementen

Black Berkey Filterelementen

BB9-2
Laatste items in voorraad
€ 139,95
Inclusief BTW

Black Berkey filterelementen zijn gemaakt van koolstof die geïmpregneerd is met zilver. De toevoeging van zilver zorgt ervoor dat in het filterelement geen bacteriën kunnen overleven. Black Berkey filterelementen kunnen daarom langdurig gebruikt worden.

Omschrijving

Black Berkey filterelementen reduceren zware metalen, chemische verontreinigingen, pesticiden, medicijnresten en chloor. Ook sediment, zand en roest worden tegengehouden. Verder worden bacteriën, virussen en Trihalomethanen voor meer dan 99% uit het drinkwater verwijderd. Black Berkey waterfilters behouden daarbij de mineralen in het drinkwater die wel goed zijn voor de gezondheid.

Na verloop van tijd zullen de poriën van de Black Berkey filterelementen verstopt raken door verontreinigingen in het water, zoals zand en roestdeeltjes. De filtratiesnelheid wordt dan lager. Met behulp van een schuurspons kan de buitenkant van de filterelementen worden schoon geschuurd. De filterelementen krijgen dan hun oorspronkelijke doorstroomsnelheid weer terug.

Berkey waterfilters verzekeren u van veilig drinkwater. Ondanks hun hoge niveau van waterzuivering, blijft het belangrijk dat u altijd de beste kwaliteit water gebruikt die voorhanden is. Dus liever stromend water dan stilstaand water. Ook is het beter om zichtbare verontreinigingen zoals zand, takjes en bladeren zelf te verwijderen voordat u het water in de filter giet. Dit voorkomt onnodige belasting van de Black Berkey filterelementen.

Reduceren:

  • Zware metalen
  • Chloor en chemicaliën
  • Trihalomethanen, pesticiden en medicijnresten
  • Bacteriën en virussen
  • Sediment, zand en roestdeeltjes

Klik hier voor de volledige Black Berkey filterspecificaties.

Opties voor extra filtratie:

Berkey PF2 filterelementen voegen een extra filtratiestap toe. PF2 elementen kunnen onderop de Black Berkey filters worden geschroefd en verminderen Fluoride en Arseen.

Productdetails

Reduceert
Trihalomethanen| Pesticiden| Zware metalen| Chloor| Bacteriën| Sediment
Gewicht (Kg)
0.73
Hoogte (cm)
25
Filter vervangen na (mnd)
12
Filtratiesnelheid met 2 filterelementen (liter/uur)
13
Filter vervangen na (liter/element)
10000
Standaard inbegrepen filterelementen
2
Werking
Zwaartekracht

Reviews

Schrijf de eerste review voor dit produkt

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

16 andere producten in dezelfde categorie:

Kwaliteit Reacties (0)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Product added to wishlist
Produkt toegevoegd aan vergelijking

Elementaire cookies voor WaterfilterPlaza.nl