Belangrijke informatie! Wij doen ons uiterste best om alleen hoogwaardige kwaliteit producten te leveren die veilig zijn om te gebruiken.

Echter, wij nemen geen enkele verantwoordelijkheid en aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade en of problemen als gevolg van het gebruik van drinkwaterfilters.

Hoewel de filters vele schadelijke stoffen kunnen reduceren met meer dan 99%, betekent dit dat er na het filtreren nog steeds een deel van de verontreinigingen achter kan blijven in uw drinkwater. Afhankelijk van de kwaliteit van het te behandelen water, kan dat nog steeds een hoeveelheid zijn die schadelijk is voor uw gezondheid.

U dient daarom zelf te allen tijde ervoor te zorgen dat u alleen de beste kwaliteit water gebruikt die beschikbaar is. Bij voorkeur, helder, schoon water. Ook dient u alle mogelijke maatregelen te nemen om zichtbare verontreinigingen uit het te behandelen water te verwijderen, voordat u het filtreert. Dit eventueel met behulp van een pre-filter. Verder dient u te vermijden om water te gebruiken uit modderige, troebele en bruine water bronnen.

Als u deze voorzorgsmaatregelen ter harte neemt, kunt u zelf de werking van uw waterfilter verbeteren.

Tot slot: Vervang de filterelementen op tijd, volgens de voorschriften van de fabrikant. Maak tussentijds regelmatig de filterelementen en de filterbehuizing schoon. Daarmee zorgt u ervoor dat de prestaties van de filter optimaal blijven.

Product added to wishlist
Produkt toegevoegd aan vergelijking

Elementaire cookies voor WaterfilterPlaza.nl