Je hebt recht op 14 dagen zichttermijn*

Bij koop op afstand heb je als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen, na ontvangst van de bestelling. Je mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen. Je retourneert je bestelling met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele pakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.

*De zichttermijn is alleen van toepassing op consumentenbestellingen, dus niet op leveringen aan bedrijven.

Wat houdt de zichttermijn precies in?

Tijdens deze 14 dagen mag je het product bekijken en eventueel proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou kunnen doen. Een waterfilter mag bekeken worden, maar mag niet in gebruik worden genomen. Een filterelement mag uit de verpakking worden genomen, maar er mag niet mee gefilterd zijn.

Hoe kan ik een bestelling retourneren?

Heb je spijt van je aankoop of wil je een product om een andere reden binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling terugsturen? Stuur dan via onze contactpagina een e-mail naar de klantenservice. Vermeld daarbij je bestelnummer. Je ontvangt dan van ons uitleg over hoe je je bestelling kunt terugsturen.

Kosten retourzending

Als je gebruik maakt van het retourrecht, dan ontvang je alle betalingen die je op dat moment hebt gedaan, inclusief de leveringskosten. De kosten van de retourzending betaal je wel zelf. Binnen 14 dagen, nadat je de retouraanvraag hebt ingediend, betalen wij het bedrag terug op dezelfde manier als de wijze waarop de oorspronkelijke transactie is verricht.


Product added to wishlist
Produkt toegevoegd aan vergelijking

Elementaire cookies voor WaterfilterPlaza.nl